Hop til indhold

Vi er NextCloud fans!

Hos Semaphor har vi brugt NextCloud i mere en 10 år, og det er stadig vores vigtigste værktøj til at dele filer – både internt og eksternt.

11. september 2024

Udviklingen af Nextcloud har gennem årene været intet mindre end imponerende, og den nuværende udgave af softwaren gør det muligt for Nextcloud at løse et stort antal daglige kontoropgaver. For helt at forstå styrken i Nextcloud-softwaren, kan vi se på de produkter, som pakken tilbyder fra toppen og ned.

Paraplybetegnelsen for alle Nextclouds produkter kaldes "Nextcloud Hub". I skrivende stund er den seneste Nextcloud Hub-version 8, men version 9 frigives indenfor en måned. Nextcloud Hub omfatter fire vigtige Nextcloud-produkter: Files, Talk, Groupware og Office.

Vi har skrevet netop skrevet et blog post omkring NextCloud, der beskriver, hvorfor vi er så store fans af denne fildelingsløsning. Læs mere via linket nedenfor.

Du kan også komme forbi vores stand på Digitaliseringsmessen den 25/9 i Odense Congress Center, og få en demonstration. Vi holder til i hal A.

➡️ Besøg Semaphor Blog og læs det nyeste indlæg om NextCloud
➡️ Besøg NextCloud produktside
➡️ Besøg Digitaliseringsmessen