Hop til indhold

Mød Semaphor på Digitaliseringsmessen 2024

Kom forbi vores stand i hal A, til en snak om open source og nyd en lækker Skarø is...

27. august 2024

Igen i år bliver der afholdt Digitaliseringsmesse i Odense Congress Center. I år står vi klar onsdag den 25/9 på stand J6 i hal A. Vores budskab er som altid smarte open source-løsninger, der kan lette hverdagen i kommunerne. Det er det, fordi vores hjerter banker for open source, og vi støtter fuldt op om mantraet, der på godt dansk hedder Public Money – Public Code. Når det offentlige investerer i it-løsninger bør de udvikles med gennemsigtighed, af danske it-leverandører og hostes i Danmark, så vores data, og måske forretningshemmeligheder, ikke havner i tredjelande.

Vores fokus er igen i år på sikre onlinemøder. Vores løsning hedder Conventu og er bygget på platformen Jitsi Meet. Med Conventu er du hurtigt i gang med en nem og sikker onlinemødeløsning, der oven i købet kommer med MitID-login. Med servere der drives i Danmark er løsningen desuden GDPR-compliant. Conventu er en færdig pakke, men hvis du ønsker mere frihed til at ændre løsningen, tilføje billeder, logoer, farver og løsningsnavn, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre. I det tilfælde kan Semaphor levere en skræddersyet onlinemødeløsning baseret på Jitsi Meet, hvilket også er den løsning som flere af vores kunder bruger allerede.

Ud over Conventu/Jitsi løsningen vil vi også meget gerne tale om:

✔️ NextCloud - Hold styr på jeres filer, og del dem nemt med andre
✔️ Geminus 2FA - Sikker to-faktor-login, der allerede bruges af Statens It
✔️ Zulip - Moderne og nem chat platform, der overholder GDPR

Semaphor er eksperter i IT-sikkerhed og Linux administration. Vi har mange års erfaring indenfor feltet, så kom forbi vores stand J6 i hal A og få en snak om jeres ønsker til jeres fremtidige it-løsninger. Vi lover kvalificeret og jordnær rådgivning - og så byder vi på en Skarø is imens!

Vel mødt!

➡️ Besøg Digitaliseringsmessen

➡️ Besøg Conventu hosting