Hop til indhold

Let’s Connect Nordics 2024

Let’s Connect Nordics bliver i år afholdt i Oslo og Stockholm. Skal du med?

16. september 2024

Hvis du er HCL/Lotus Notes entusiast så er bruger-konferencen Let’s Connect Nordics noget for dig. Den bliver i år afholdt i Oslo og Stockholm den 22. og 24. oktober. Her vil du sammen med ligesindede opleve den udvikling som det legendariske software har gennemgået efter at HCL har overtaget tøjlerne.

Er din virksomhed f.eks. en af de mange, der har en gammel “Lotus Notes” applikation med vigtige data? Så kan du på konferencen blive klogere på, hvorfor det er vigtigt at opdatere til en nyere version. HCL Domino er ikke noget, der er gammelt og støvet. Der bliver hele tiden udviklet nye løsninger til nye og gamle brancher, der er baseret på HCL Domino. Det kan du bl.a. høre mere om på konferencen.

Vidste du desuden

  • at du ikke længere behøver en Notes-klient for at bruge dine Domino-baserede løsninger?
  • at HCL Domino er verdens mest sikre applikationsserver?
  • at mange tidligere Lotus Notes kunder er vendt tilbage til platformen? Og hvorfor?

Et andet spørgsmål kunne være om du nogensinde har spekuleret på, hvorfor mange HCL Domino kunder nægter at slippe denne legendariske platfom? Spørgsmålene er mange, men hvis du har savnet det gode gamle gule Lotus-miljø, så skulle du tilmelde dig Let's Connect Nordics bruger-konference! Her kan du møde eksperterne fra HCL og stille dine spørgsmål direkte til chefen for HCL Software, Richard Jefts.

Oplev også
  • helt nyudviklede forretnings-applikationer på HCL Domino platformen
  • hvorfor Domino-platformen er sikrere og mere tryg af benytte end mange gængse sky-løsninger
  • andre kunders erfaringer med HCL Domino

Der er lagt op til nogle interessante og inspirerende dage i HCL Domino's tegn, hvor du også kan møde lokale nordiske Notes eksperter, og netværke på tværs af landegrænser!

Læs mere om Let’s Connect Nordics her

Bestil billetter til Oslo her

Bestil billetter til Stockholm her